Ajánlatkérés

Híreink

 

Almérő felszerelési kötelezettség 2018-tól
Létrehozva: 2018. február 12.

Bizonyosodjon meg róla, hogy az Ön vállalkozása érintett-e?

Tavaly év vége felé a MEKH (Energetikai Hivatal) közleménye szerint 2018. január 1-től bevezetésre került egy kiegészítő b, pont Az energetikai szakreferens igénybevételének kötelezettségét szabályozó 2015. évi LVII. törvényhez az energiahatékonyságról (Ehat. tv.) ami szerint "az energetikai szakreferens igénybevételére kötelezett cégnek meghatározott berendezések, technológiai folyamatok vonatkozásában az energetikai folyamatok, megtakarítások nyomon követése érdekében almérőt kell felszerelnie."

Tovább
Energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások most TAO-kedvezménnyel
Létrehozva: 2018. február 6.
Címkék: TAO-kedvezmény

Ne hagyja veszni a kedvezményt!

Az energiahatékonysági beruházások minden szempontból előnyösek vállalkozásának: egyfelől természetesen környezetkímélőbb, modernebb és költséghatékonyabb működés érhető el általuk, másfelől cég-image szempontjából a környezetvédelmi elköteleződés minden 21. századi vállalkozás esetén fontos stratégiai elem.

Tovább
Check My Bill
Létrehozva: 2017. november 29.
Címkék: Check My Bill

Ingyenes mobil alkalmazás az egyszerűbb közüzemi számlakezelésért

Közüzemi számlát kapni és fizetni nem öröm – főleg, ha az ember a különféle szolgáltatóktól kapott papírokat nehezen tartja rendben és a fizetési határidőket fejben. A számlák tartalmát megérteni is kisebb kihívás lehet, könnyen elveszhetünk a különböző mértékegységekben, fogyasztási adatokban és időszakokban.

Tovább
ASP oktatás
Létrehozva: 2017. november 20.
Címkék: ASP

Gyakorlati segítség önkormányzatok részére

A GovernSoft Kft több, mint 10 éves gyakorlattal rendelkezve folyamatosan arra törekszik, hogy az önkormányzatok és intézményeik munkáját hatékonyan segíthesse. A megváltozott informatikai környezetben szakembereink hónapok óta képzik magukat, hogy megfelelő szakmai segítségnyújtással tudják partnereink számára a könyveléssel kapcsolatos munkafolyamatokat az ASP rendszerben is támogatni.

Tovább
Pályázat épületenergetikai fejlesztésekre mikro-, kis és középvállalkozások számára
Létrehozva: 2017. november 14.
Címkék: GINOP

2018. januárjától akár 100 millió Ft értékben

Várhatóan 2018. január 15-től lehet benyújtani a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása című, GINOP-4.1.2-17 kódszámú pályázatot, amely során a pályázó mikro-, kis- és középvállalkozások a Felhívás feltételeinek megfelelő projektekkel minimum 1,5 millió Ft – maximum 100 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek. A támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 50%-a lehet.

Tovább
Hírarchívum

Elérhetőségünk

A weblap készítője: Govern-Soft Kft.

E-mail: info@govern.hu

Telefonszám: +36 75/675-454

Cím: 7030 Paks, Kápolna u. 16/A 1/5.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 8:00-16:00 óráig

Facebook oldalunk:

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük, üzenetét továbbítottuk!
A kijelölt mezők hiányosak vagy hibásak!

Govern-Smart Általános Szerződési Feltételek

Demo verzió

Ha felkeltettük az érdeklődését, és ki szeretné próbálunk E-közüzem szoftverünket, akkor az alábbi linkre kattintva tudja letölteni programunk próbaverzióját!